Menu
Komt uw eigendom in aanmerking
voor een project? Bel ons vrijblijvend!
Bel ons: 056 60 21 68
Interesse?

Bel Tessa
+32 56 60 21 68

Contacteer onsOmschrijving

In Oostakker realiseert vastgoedontwikkelaar Wingman een kleinschalig woonproject. Ter hoogte van Braamakker staan er vier ruime nieuwbouwwoningen in een stijlvolle & landelijke architectuur.

Wij realiseren vier halfopen bebouwingen met op het gelijkvloers een inkomhal met apart toilet, ruimte leefruimte, open keuken en berging. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, ruime badkamer en een apart toilet.

Bij de woningen 25 en 26 is er een vaste trap naar de zolder zodat deze perfect kan dienst doen als een vierde slaapkamer of hobbykamer. Voor de woningen 23 A en 24 is de zolderruimte te bereiken via een zolderluik.

De nieuwbouwwoningen worden heden CASCO te koop aangeboden. Wij verzorgen de ruwbouw tot en met buitenschrijnwerk, de afwerking is ten laste van de koper.

Deze woningen kunnen ook op korte termijn worden afgewerkt zodat je snel kan verhuizen. Kies via onze partner DUBECOR de afwerkingsmaterialen (vloertegels, keuken, sanitaire toestellen, ...) van jouw voorkeur en zij regelen de rest.


Loten

Kavelnummer Oppervlakte Type Status
23A 284 m2 Halfopen Te koop
24 211 m2 Halfopen Te koop
25 217 m2 Halfopen Te koop
26 222 m2 Halfopen Te koop

Documenten / Plannen

De vermelde verkoopprijzen zijn exclusief kosten. Deze verkoopprijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.


uitvoeringsplannen
verkavelingsplan

Ligging

Foto's

  Waar wil jij graag wonen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste info over nieuwe projecten ยป