Menu
Komt uw eigendom in aanmerking
voor een project? Bel ons vrijblijvend!
Bel ons: 056 60 21 68

ONTDEK DE KRACHT VAN ERVARING!

Vastgoedontwikkelaar WINGMAN biedt eigenaars een zeer goede en professionele valorisatie van hun grond of pand alsook een concreet engagement! Bovendien heeft vastgoedontwikkelaar WINGMAN - met de 25-jarige ervaring van haar zaakvoerder Jean-Marie Van Wanseele - in alle omstandigheden de creativiteit én de gedrevenheid om tot optimale oplossingen te komen voor alle betrokkenen. De werkwijze is gebaseerd op een professionele én vertrouwelijke samenwerking met een garantie voor het correcte verloop van het vastgoedtraject.

Met kennis van de markt alsook met een groot netwerk gekoppeld aan een klare kijk is vastgoedontwikkelaar WINGMAN uw ideale partner. De gedrevenheid van vastgoedontwikkelaar WINGMAN maakt alvast het verschil!

Er staat een uitgebreid én dynamisch team van vastgoedspecialisten voor u klaar inzake ruimtelijke ordening – planologie – architectuur – juridische zaken – milieu – infrastructuur.

Heeft u een eigendom geschikt voor de ontwikkeling van een appartementen- of groepswoningen- of verkavelingsproject ? Neem zeker contact met ons op vooraleer een beslissing te nemen. Vastgoedontwikkelaar WINGMAN zal op een discrete en confidentiële basis de diverse mogelijkheden met u bespreken.

We zoeken altijd …

- braakliggende terreinen
- bouwgronden
- af te breken woningen
- leegstaande kantoorgebouwen
- leegstaande fabriekspanden
- stadskankers
- aan elkaar grenzende gronden met verschillende eigenaars

Ook als u al een omgevingsvergunning heeft, kunnen we u absoluut helpen om uw project zo vlot en voordelig mogelijk uit te werken.

Werkgebied : West- en Oost-Vlaanderen | Antwerpen | Vlaams-Brabant

  Waar wil jij graag wonen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste info over nieuwe projecten »