Menu
Komt uw eigendom in aanmerking
voor een project? Bel ons vrijblijvend!
Bel ons: 056 60 21 68
Interesse?

Bel Tessa
+32 56 60 21 68

Contacteer onsOmschrijving

De site van het Keizerspark bevindt zich in het hart van de gemeente en omvat de bouw van een gloednieuw vrijetijdscentrum met theaterzaal en nieuwe bibliotheek, de renovatie en de uitbreiding van het gemeentehuis en de herinrichting van de publieke ruimte eromheen. Achter de schermen is de voorbereiding volop bezig, de werken gaan normaal gezien eind 2021 van start. “In het ontwerp komt de vergroening van de publieke ruimte prominent op de voorgrond”, zegt Brecht Warnez, schepen van Milieu en Klimaat. “We willen ons dorpshart letterlijk en figuurlijk zuurstof geven. De inrichting van de groene omgeving maakt volwaardig deel uit van het project.”

Het gloednieuwe en eigentijdse vrijetijdscentrum ter hoogte van het Gemeenteplein wordt een culturele landmark in de gemeente. De hoogwaardige theaterzaal, het cultuurplein, de multifunctionele foyer en de polyvalente ruimtes waar ook verenigingen gebruik van kunnen maken ademen inspiratie, creatie en ontmoeting. De bouw van het vrijetijdscentrum zal een boost betekenen voor de cultuur- en vrijetijdsbeleving in de gemeente.

Groene ontmoetingsplaats

Concreet gaat het onder andere over de vergroening van de parkeerzone tussen het nieuwe vrijetijdscentrum en het vernieuwde gemeentehuis. “Deze openbare ruimte wordt niet louter functioneel ingevuld”, zegt Hedwig Kerckhove, schepen van Openbare Werken. “Het wordt ook een plek waar het aangenaam is om te verblijven. Door de integratie van bomen en ander groen, diverse wadi’s (dat zijn bufferings- en infiltratievoorzieningen), extra rustzones … wordt het ook een echte ontmoetingsplaats.”

In dit dorpshart bevindt zich een zeer goedgelegen bouwgrond bestemd voor het oprichten van een meergezinsproject met 35 appartementen en 4 grondgebonden woningen.

De vergunningsprocedure is lopende. Gedetailleerde informatie is momenteel niet beschikbaar.

Rustig wonen in dé groene long en op wandel- en fietsafstand van alle voorzieningen. Welkom in het #Keizerspark

https://www.wingene.be/keizerspark

Heeft u interessse in dit aanbod? Contacteer ons voor een gesprek. We lichten graag de mogelijkheden verder toe.


Loten

Niet beschikbaar.


Documenten / Plannen

De vermelde verkoopprijzen zijn exclusief kosten. Deze verkoopprijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.


Geen documenten beschikbaar.

Ligging

  Waar wil jij graag wonen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste info over nieuwe projecten »